Daniel Bergsnes / D-Form, er født og oppvokst i Molde, men har de siste 8 årene dedikert livet til den store verden og de unike opplevelsene og musikk-arrangementene man finner utenom Norges grenser. I 5 år har han bodd i Brighton, UK, kun 1 time unna London. Disse to byene former hjertet av flere sjangre elektronisk musikk i Europa, og man blir fort bortskjemt, så DJing og musikkproduksjon selv ble satt på hyllen når man kan oppleve mer arrangement og musikk enn man klarer å holde følge med.

Nå har han flyttet hjem til Norge, og ønsker å videreføre det han har opplevd og hørt til norske sanser. DnB / Drum and Bass bevegelsenen er en enormt voksende og blomstrende musikksjanger som såvidt også har begynt i Norge de siste par årene, dette er hans fokus, å gi resten av Norge en smak av det de går glipp av, i håp om mer interesse for DnB og elektronisk musikk generelt i Norge.

«Uansett hvor bra lyd-anlegget og laser-showene er er det noe helt annet å høre og oppleve denne musikken sammen med norsk natur, spesielt liquid DnB» – her det et enromt potensiale, og spesielt her på Trollstigen, en av Norges vakreste perler, må dette være den beste settingen for denne musikken.