Emberglow tar oss med på en reise inn i naturens fortryllende landskap og magiske eventyrverden. Musikken er melodiøs og meditativ uttrykt gjennom naturinstrumenter og musikalske stemningslandskap. Isaiba og Ojas har utviklet et nytt konsept med fokus på improvisasjon og tilstedeværelse.

Musikken akkompagneres av Ojas sitt jazzinspirerte pianospill. Isaibas tverrfløytespill lokker publikum inn i et dypere nærvær. Frida bidrar på vokal med sin harmoniserende stemme, og sammen skaper de tre en unik musikalsk opplevelse.

Emberglow lar seg inspirere av naturens under og eksistens. De fletter inn naturtematikk i flere av sine sanger og melodier. I tråd med Trollfestivalens tematikk, vil de også fremføre musikk og lyrikk inspirert av det mytiske og mystiske i Nordens dramatiske landskap.
De gleder seg til å dele musikalsk magi med Trollfestivalens deltakere!

Musikerbiografier:

Kine Isachsen

Isaiba er født og oppvokst i Molde. Etter en 10-årig musikalsk og spirituell reise i Norge og utland skapes musikken fra et hjertelig og sjelfullt sted. Hun sprenger musikalske grenser for hva hovedinstrumentet tverrfløyte kan gjøre, blant annet gjennom innovativ fløyte-beatboxing. Denne teknikken som blander perkussive teknikker og fløytespill, vil en kunne høre i en av hennes opptredener under Trollfestivalen. Isaiba spiller alt fra klassisk musikk til ambient, indiske mantraer, pop, eksperimentell techno, hiphop og norsk folkemusikk. Isaiba har utøvende bachelor i tverrfløyte fra NTNU og videreutdanning fra ESMUC Barcelona.

Ojas Jon Martin Grøn

Ojas er en allsidig musiker og pianist fra Bærum, med røtter til Molde. Han har studert musikk ved Høyskolen i Bergen med mastergrad i musikkterapi fra Griegakademiet. Musikken hans bærer preg av stillhet og nærhet som gjenspeiler en årlang indre reise i meditasjon og selvutvikling. Har har spilt i ulike konstellasjoner, fra Abba-cover band til jazzkvartett og world musikk. Han ga i 2016 ut sitt eget album med improvisert pianomusikk og har senere komponert musikk i grenseland mellom piano, jazz, elektronisk og new age.

Frida Tessem Mehl

Frida er født og oppvokst i Oslo, men etter mange år i utlandet kaller hun jordkloden for sitt hjem. Hun har utforsket mange kunstneriske uttrykk, og musikken har alltid vært en spesielt viktig følgesvenn. Gjennom flere omfattende verdensreiser har Frida utviklet sin musikalitet og stemmeferdighet. Hun har sunget med flere anerkjente musikere og bidratt med sin vokal i studioproduksjon. Frida synger fra sjelen og hjertet, og bruker sang og toning som et verktøy til å transformere indre konflikt til fred. Hun ønsker å formidle budskapet om menneskets naturlige essens gjennom sitt musikalske uttrykk, og inspireres av folkelige rytmer og toner.»