Faia (Femmes Fatales / Romklang Records / Small Records)

Faia er oppvokst i Kristiansund og har de siste 11 årene spilt på de fleste klubbene i Oslo, i tillegg blir hun jevnlig booket til klubber og festivaler rundt omkring i både Norge og Europa.

I 2018 spilte hun blant annet i Bulgaria og på Stroga Festival i Tyskland. I fjor hadde hun spillejobber på Jai Thep Festival i Thailand, Culture Box under Distortion Festival og Ved Siden Af i København, Bohnengold i Berlin og Sandsteinhöhlen i Tyskland for å nevne noe.

Hun har arrangert Femmes Fatales i 10 år, og er fast DJ sammen med MØRK. Konseptet har hatt faste kvelder på klubber som Sikamikanico, The Villa, Elefant, og hadde kvelder annenhver måned på Cana i Oslo før covid-19 slo til.
Faia også har jobbet en del med promo og booking, og i 2018 og 2019 som koordinator for DJ maraton + OFF SØ eventene under Sommerøya Festivalen hvor hun også har spilt hele 4 ganger. De siste to årene har hun jobbet i studio med Duppeditt, de har gitt ut låter via labelet deres Romklang Records.
I Small Records styrer hun SmallCast som er en ukentlig podcast serie i tillegg til å være label DJ/artist.

Hun har spilt med store artister som Nastia, Djuma Soundsystem, Oxia, Thomas Schumacher, BeSvendsen, Turmspringer, Moog Conspiracy, Gabriel Ananda, Dense & Pika, Insolate, Ben Klock, og mange fler.
Musikksmaken hennes er en bred miks av sjangre innenfor house og techno, og det blir som regel god stemning når denne dama står bak mixebordet.