Line har spillt på små universitetsarrangementer fra starten i 2008. Line Engstrøms kjærlighet til musikk, høy energi bak spillerne og evnen til å tilpasse seg alle begivenheter, gjorde at omdømmet hennes spredte seg raskt, og hun var en hardtarbeidende klubb-dj på bare noen måneder.

Fra en allround dj fant hun raskt lidenskapen sin i trance musikk og startet Trancefied radioshow. Kringkasting på ikke bare norsk nettradio – Radio 3, men til flere land som Bulgaria, England og Nederland med gjestemiks av artister som Ian Standerwick. Hun har bookinger på de fleste av trance-begivenhetene i norge og har jobbet med legender som The Blizzard, Rinaly, Bjørn Akesson, Johan Gielen og 4 Strings.

Andre sjangre som techno og house er også en stor del av hennes interesse, og hun har spilt med blant andre Oslos mest kjente kvinnelige dj-tropp Femme Fatales, Faia – Tina V og Mørk!

Som semifinalevinner i Stavanger i den prestisjetunge Movida Corona Dj Competition 2011, var hun den første kvinnelige dj-en som gikk videre til den nasjonale finalen hvor hun senere vant 3. plass. Hun vant også BPM Dj Competition i Drammen i 2013.

Hennes lidenskap og kreativitet kombinert med hennes upåklagelige oppmerksomhet på detaljer setter hver dansegulv i høy energi, og hun har bookinger over hele landet på klubber, arrangementer og festivaler.

Sjekk musikken hennes her:
MUSIKK: www.soundcloud.com/lineengstroem
MUSIKK: www.mixcloud.com/lineengstroem