På fredagen åpner Samuel Pettersson Trollfestival 2020 på toppen av Trollstigen som sammen med låtskriver Thomas Soltvedt låtene i det Bergensbaserte bandet Party At The Pharmacy.
Bandet er denne høsten aktuell med nytt materiale produsert i studio hos Matias Tellez i Bergen. Tellez produserer også blant Sondre Lerche og Boy Pablo.


De første låtene er ventet ute i løpet av september. Bandets første studiomateriale fra 2016 ble produsert i Berlin av tidligere Strokes-produsent Gordon Raphael.

Under seansen med Raphael ble også «Let It Slide» spilt inn, en låt som senere skulle bli brukt i Liverpool FC`s playlist på Anfield Road før lagets hjemmekamper.


Parallelt med jobbingen med Party At The Pharmacy pleier Samuel Pettersson også en solokarriere hvor låtmaterialet stadig til en viss grad er hentet fra Party At The Pharmacy, men også ispedd elementer og låter fra band og artister som Father John Misty, Arctic Monkeys, David Bowie med flere.


Samuel Pettersson kommer til Trollfestivalen med et sett på en drøy halvtime som garantert vil få deg til å ikke lengte hjem til mor.